Welkom op de site van EFD Noord

EFD Noord is een vereniging met als doelstelling het bevorderen van kennisoverdracht voor haar leden die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening. Met ruim 377 leden zijn wij de grootste assurantieclub die samen met 7 andere clubs door het land onder de vlag van de Federatie van Assurantieclubs vallen.

Gezien onze afkomst zijn de meeste leden werkzaam in de assurantiebranche maar dit is absoluut geen must.
Als lid van EFD Noord kunt u lezingen en bedrijfsbezoeken bijwonen. Naast vak inhoudelijke lezingen komen ook algemene onderwerpen aan de orde. Bijeenkomsten worden gehouden op verschillende locaties in de regio en zijn uitermate geschikt om te netwerken of van gedachten te wisselen met vakgenoten.


Sponsoren

Sponsoren zijn belangrijk voor onze vereniging. Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Lid worden?

De kosten van het basislidmaatschap bedragen 60 euro per jaar met automatisch incasso. Zonder automatisch incasso + 10 euro. Naast het basislidmaatschap kunt u er voor kiezen het vakblad De Beursbengel tegen gereduceerd tarief af te nemen (+ 25 euro). Het lidmaatschapsjaar loopt van januari t/m december en kan worden opgezegd voor 1 december in het lopende jaar.

Bijwerken gegevens

Bent u al lid van EFD Noord en wilt u uw gegevens controleren of wijzigen? Klik dan op de knop 'inloggen' rechts boven in deze pagina. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u via de knop 'wachtwoord vergeten?' een nieuw wachtwoord opvragen.

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten!