maandag 06 juli 2020

AM nieuwsbrieven

Geachte EFD Noord lid, 

AM is belangrijk voor veel financieel dienstverleners in hun behoefte aan kwalitatief nieuws en informatie over hun vak. Sinds een paar maanden kan je per maand op AMweb maximaal 2 artikelen lezen. Voor meer artikelen moet je betalen.  

Als lid van een assurantieclub die is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs kom je in aanmerking voor een korting van 25% op ochtendnieuwsbrief AMsignalen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. 

Wil je de ochtendnieuwsbrief blijven ontvangen en alles blijven lezen op AMweb?
Maak dan nu gebruik van het scherpe collectieve aanbod met 25% korting voor leden van assurantieclubs die zijn aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs doormiddel van onderstaande link:

Ja, ik wil een AMweb Membership voor Federatieleden met 25% ledenkorting

Met zo'n abonnement blijf je de dagelijkse ochtendnieuwsbrief ontvangen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. AM verwelkomt je graag als AMmember, zodat je continu op de hoogte blijft van alle ins- en outs in de verzekeringsmarkt. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord


dinsdag 16 juni 2020

Algemene Ledenvergadering 1 juli 2020

Geachte EFD Noord lid,

In de eerste plaats hoop ik dat iedereen gezond is en blijft. In deze bijzondere tijden, doet het digitaal communiceren snel zijn intrede om iedereen op de hoogte en verbonden te houden. Ook het bestuur van EFD Noord wil het verenigingsjaar tijdig afsluiten en het nieuwe verenigingsjaar met frisse moed beginnen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 1 juli 2020 om 19:30.

Dit jaar hebben wij gekozen, in verband met de Coronacrisis, om de ALV via een webinar te organiseren. Tijdens het webinar kunt u direct online vragen stellen, ook kunnen er eventueel besluiten via polls worden genomen. Helaas deze keer zonder spreker, borrel en netwerken.

Programma:

19:30 - 20.30 Ledenvergadering (online via webinar)

Uitnodiging Webinar:

U kunt zich aanmelden voor de Webinar door op onderstaande URL te klikken:

Aanmelding Webinar

Hoe u de stukken kunt krijgen voor de ALV leest u hieronder. 

Concept jaarstukken + concept notulen

Om AVG technische redenen is het niet mogelijk om de jaarstukken via de Webinar te verstrekken. De concept financiële stukken evenals concept notulen vorige ALV's kunnen wij wel sturen per e-mail. Meld u zich voor deze digitale ALV ook aan via onze reguliere site Aanmelden ALV 2020 en u krijgt van ons de concept financiële stukken evenals concept notulen vorige ALV's.

Graag tot ziens op 1 juli as.!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord