woensdag 23 september 2020

EFD LEZING 30 SEPTEMBER 2020 mede mogelijke gemaakt door Akkermans

Geachte EFD lid, 

De eerste lezing van dit najaar op woensdag 30 september 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Akkermans & Partners. 

Wft is een commodity
Inkopen tegen de laagste prijs is het advies!

Commodity
Alle opleiders bieden (nagenoeg) hetzelfde qua inhoud en uitvoering. Bij examens heeft een aanbieder zelfs helemaal géén toegevoegde waarde. Het enige ijkpunt wordt dus de prijs.

Wft Actueel
Examenbank, alle syllabi (en nog meer) in één pakket. Voor slechts € 68 per jaar. Alles helemaal compleet. Klik hier voor meer informatie.

Wft examens
Je betaalt uitsluitend de prijs die aan DUO en de examenlocatie moet worden voldaan. Netto dus! Verhoogd met een kleine reserveringsfee (€ 21,50) per examen.

Wft BesparingsCalculator
Men denkt dat er op de Wft weinig te besparen is. Fout! De Wft BesparingsCalculator die wordt gevuld met de door jou betaalde bedragen voor Wft educatie én Wft examens, laat zien dat Wft alles bij elkaar jaarlijks veel geld kost en jaarlijkse besparingen tot 50% kunnen oplopen.

Meer weten over de Wft BesparingsCalculator?
Voor de calculatie is een telefoontje/mailtje aan Margreet van der Veeken (013-542 74 00 of m.vd.veeken@akkermans.nl) al voldoende.


maandag 14 september 2020

Uitnodiging EFD lezing 30 september 2020 / Jorrit Vlas/ The Social Selling Company

Geachte EFD lid, 

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste lezing van dit najaar, namelijk op woensdag 30 september 2020.

Onze gastspreker van deze avond is Jorrit Vlas van The Social Selling Company.

Even voorstellen Jorrit Vlas:
Digital Selling Expert bij ‘The Social Selling Company‘, ‘De Commerciële Revolutie‘.
Jorrit heeft zich met zijn team de afgelopen jaren weten te profileren als: Specialist in online B2B commercie door het transformeren van B2B salesteams en commerçanten naar een onderscheidende digitale routine voor toekomstbestendige sales.

Over The Social Selling Company:
Bij The Social Selling Company transformeren ze organisaties met een integrale benadering naar een nieuwe digitale sales routine. De experts van The Social Selling Company voegen een extra element toe: namelijk het realiseren van gedragsverandering. Ze pakken structurele oorzaken aan om zo de basis op orde te brengen. Daarbij leggen ze actief de verbinding tussen sales, marketing en andere afdelingen. Hun streven? Bij elke inzet een blijvende verbetering achterlaten, want hun sessies zijn het leukste moment van de week met de meeste organische groei en toekomstperspectief in commercie. 

Waar zal de lezing overgaan:
B2B-Klanten hebben hun gedrag de afgelopen 5 jaar meer veranderd dan de 25 jaar daarvoor. Ze hebben toegang tot informatie via sociale media en digitale kanalen en gebruiken deze om onderzoek te doen en hun besluitvorming te versterken. Waar de verkoper vroeger een poortwachter van de informatie was heeft de klant tegenwoordig zelf onderzoek gedaan en zijn ze steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden en alternatieven bij een aankoop. Hoe speel jij als commerciële organisatie hier effectief op in?

Om antwoord te geven op deze vraag neemt Jorrit je mee in de wereld van LinkedIn en digitale commercie.

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Jorrit Vlas? Zorg dan dat je erbij bent.

Locatie: De Postwagen

Adres: Hoofdstraat 53 te Tolbert

Inloop: 16:30 uur. De lezing start om 17.00 uur. De lezing eindigt om ca. 18.15 uur. Helaas gaat de reguliere borrel na de lezing niet door in verband met Corona. 

Aanmelden kan via de website van EFD Noord of klik hier.

We zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord


maandag 06 juli 2020

AM nieuwsbrieven

Geachte EFD Noord lid, 

AM is belangrijk voor veel financieel dienstverleners in hun behoefte aan kwalitatief nieuws en informatie over hun vak. Sinds een paar maanden kan je per maand op AMweb maximaal 2 artikelen lezen. Voor meer artikelen moet je betalen.  

Als lid van een assurantieclub die is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs kom je in aanmerking voor een korting van 25% op ochtendnieuwsbrief AMsignalen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. 

Wil je de ochtendnieuwsbrief blijven ontvangen en alles blijven lezen op AMweb?
Maak dan nu gebruik van het scherpe collectieve aanbod met 25% korting voor leden van assurantieclubs die zijn aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs doormiddel van onderstaande link:

Ja, ik wil een AMweb Membership voor Federatieleden met 25% ledenkorting

Met zo'n abonnement blijf je de dagelijkse ochtendnieuwsbrief ontvangen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. AM verwelkomt je graag als AMmember, zodat je continu op de hoogte blijft van alle ins- en outs in de verzekeringsmarkt. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord


dinsdag 16 juni 2020

Algemene Ledenvergadering 1 juli 2020

Geachte EFD Noord lid,

In de eerste plaats hoop ik dat iedereen gezond is en blijft. In deze bijzondere tijden, doet het digitaal communiceren snel zijn intrede om iedereen op de hoogte en verbonden te houden. Ook het bestuur van EFD Noord wil het verenigingsjaar tijdig afsluiten en het nieuwe verenigingsjaar met frisse moed beginnen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 1 juli 2020 om 19:30.

Dit jaar hebben wij gekozen, in verband met de Coronacrisis, om de ALV via een webinar te organiseren. Tijdens het webinar kunt u direct online vragen stellen, ook kunnen er eventueel besluiten via polls worden genomen. Helaas deze keer zonder spreker, borrel en netwerken.

Programma:

19:30 - 20.30 Ledenvergadering (online via webinar)

Uitnodiging Webinar:

U kunt zich aanmelden voor de Webinar door op onderstaande URL te klikken:

Aanmelding Webinar

Hoe u de stukken kunt krijgen voor de ALV leest u hieronder. 

Concept jaarstukken + concept notulen

Om AVG technische redenen is het niet mogelijk om de jaarstukken via de Webinar te verstrekken. De concept financiële stukken evenals concept notulen vorige ALV's kunnen wij wel sturen per e-mail. Meld u zich voor deze digitale ALV ook aan via onze reguliere site Aanmelden ALV 2020 en u krijgt van ons de concept financiële stukken evenals concept notulen vorige ALV's.

Graag tot ziens op 1 juli as.!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord