Lezing : "Financiële rust" door NNEK

woensdag 25 september 2024 om 16:30 uurGraag nodigen wij u uit voor de lezing “Financiële rust” op woensdag 25 september.

Dave Geerlings van NNEK is onze gastspreker. Dave is accountmanager en coach van financieel professionals. Hij neemt ons mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt? 

Voor wie is deze avond interessant?
Voor iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Dave is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Programma:
16.30 - 17.00 uur:   Inloop met koffie/thee cake en koek
17.00 - 18.15 uur:    Lezing
18.30 - 20.00 uur:  Buffet met luxe belegde sandwiches, broodje kroket en soep
  
Locatie
Golfclub Holthuizen, Oosteinde 7a, 9301 ZP Roden golfclubholthuizen.nl

Introducees
U kunt een introducee meenemen naar de bijeenkomst. Introducees mogen twee keer kosteloos een bijeenkomst bijwonen, daarna gaan we ervan uit dat men lid wordt. Tegelijkertijd met uw eigen aanmelding kunt u de introducee aanmelden.

Afmelden
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u zich tot een week voor de vergadering zelf afmelden via de website. Bij een latere afmelding of afwezigheid zonder kennisgeving, zijn wij genoodzaakt een no-show vergoeding van € 25,- in rekening te brengen.


Graag tot ziens op woensdag 25 september!


Locatie Golfclub Holthuizen Roden
Spreker Dave Geerlings

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 0,-

17 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen 20
Maximum aantal inschrijvingen 50

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug