Excursie : Bedrijfsbezoek Paardenkliniek Wolvega

maandag 08 april 2024 om 16:30

 

Deze  bijeenkomst zit vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst dan kunt u een mail sturen naar info@efdnoord.nl. Wij nemen dan contact met u op mocht er een plek vrij komen.

 

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan Paardenkliniek Wolvega op maandag 8 april.

Hier zullen wij een rondleiding krijgen door de grootste paardenkliniek van Noord Nederland. Paardenkliniek Wolvega heeft een team van ruim vijftien  paardendierenartsen en medewerkers en is gespecialiseerd in behandelingen van chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde tot tandheelkunde. Maar bovenal proberen ze bij Paardenkliniek Wolvega potentiële problemen te voorkomen door eigenaren te helpen in de zorg voor hun paard. Deze hulp is multidisciplinair en kan bestaan uit de begeleiding van sportpaarden, het voorkomen van blessures, voedingsadvies, advies betreffende stalventilatie en ga zo maar door. Dit alles met als uiteindelijke doel een gezond paard; de happy athlete.

Na de rondleiding vertelt mr. Gina Zoer over o.a. hippisch recht en dierenaansprakelijkheid. En zoals u inmiddels gewend bent, sluiten we af met een buffet.

Programma:
16:30 – 17.00 uur         Ontvangst
17.00 – 18.30 uur         Rondleiding en lezing mr. Gina Zoer over hippisch recht en dierenaansprakelijkheid
18:30 – 20.00 uur        Buffet          

Locatie
Paardenkliniek Wolvega
Stellingenweg 10, 8474 EA Oldeholtpade

Aanmelden
Graag ontvangen wij uw aanmelding voor maandag 1 april a.s.

Introducees
U kunt een introducee meenemen naar de bijeenkomst. Introducees mogen twee keer kosteloos een bijeenkomst bijwonen, daarna gaan we ervan uit dat men lid wordt. Tegelijkertijd met uw eigen aanmelding kunt u de introducee aanmelden.

Afmelden
Mocht u onverhoopt niet kunnen komen dan kunt u zich tot één week (7 dagen) voor de bijeenkomst zelf afmelden via de website. Bij afmelden binnen één week voor de bijeenkomst of een no show wordt € 25,- gefactureerd.


Graag tot ziens op maandag 8 april!

Het bestuur van EFD Noord

Locatie

Paardenkliniek Wolvega, Stellingenweg 10, 8474 EA Oldeholtpade

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

48 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

25

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug