Lezing : “You've been hacked!” door Eye Security

donderdag 07 maart 2024 om 16:30

 

Hacks bij het mkb hebben een enorme impact en een cyberverzekering afsluiten is tegenwoordig voor geen enkele organisatie eenvoudig, laat staan voor mkb-bedrijven.

Op donderdag 7 maart hebben wij twee sprekers die alles weten over het beheersbaar maken van cyberdreigingen voor het MKB.

Vaisha Bernard, Chief Hacker en mede-eigenaar van Eye Security heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als cybersecurity specialist bij de AIVD. Hij ziet razendsnel of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Hij vertelt ons over de risico’s van cyberaanvallen en de wijze waarop ze kunnen worden voorkomen. Hoe werkt het inzetten van Managed Detection and Response (MDR), waarbij software en IT-experts systemen van bedrijven monitoren op afwijkend en onveilig gedrag?

Daarna spreekt Arjan Halma, Managing Director bij Eye Underwriting.
Door de enorme toename van cyberaanvallen vinden veel verzekeraars het risico te groot worden om bedrijven nog langer te kunnen verzekeren tegen schade door cyberincidenten. De kans dat een organisatie wordt getroffen door een cyberaanval is 1 op 5, de kans dat een bedrijfspand in vlammen opgaat, is 1 op 8000. Toch heeft vrijwel ieder bedrijf een brandverzekering, maar niet standaard een cyberverzekering. De enige manier om te voorkomen dat een organisatie hierdoor forse schade lijdt, is de combinatie van solide securitymaatregelen in combinatie met een goede cyberverzekering. Arjan vertelt over de oplossingen van Eye.

Programma:
16:30 – 17.00 uur  Ontvangst
17.00 – 18.30 uur  Lezing
18:30 – 20.00 uur  Buffet diner           

Locatie
Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405CC Assen

Introducees
U kunt een introducee meenemen naar de bijeenkomst. Introducees mogen twee keer kosteloos een bijeenkomst bijwonen, daarna gaan we ervan uit dat men lid wordt. Tegelijkertijd met uw eigen aanmelding kunt u de introducee aanmelden.

Afmelden
Mocht u onverhoopt niet kunnen komen dan kunt u zich tot één week (7 dagen) voor de bijeenkomst zelf afmelden via de website. Bij afmelden binnen één week voor de bijeenkomst of een no show wordt € 25,- gefactureerd.

Locatie

Van der Valk Assen

Spreker

Vaisha Bernard en Arjan Halma

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

55 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

25

Maximum aantal inschrijvingen

65

Terug