Borrel : De Postwagen - Jan Veldsink

woensdag 23 maart 2022

Gastspreker Onze gastspreker van deze avond is Jan Veldsink: oprichter en nu commissaris van de Veldsink Groep.

Even voorstellen Jan Veldsink, Op 1 januari 1979 begon Jan,  samen met zijn vrouw Elly,  op de slaapkamer in Nuenen voor zichzelf op nul. Door zijn achtergrond kon hij een breed dienstenpallet aanbieden en opteerde alleen voor totaalrelaties en bij voorkeur de eigenhuis-bezitter en het MKB. Dat ging goed, maar voor Jan ook weer niet snel genoeg. In 1981 nam hij het eerste kantoor over. Inmiddels heeft hij afgelopen weken de handtekening gezet onder een participatie van kantoor 73.

“Door oplossingen niet van anderen te verwachten, maar zelf proactief aan de slag te gaan, kon ik de koers van ons bedrijf steeds tijdig bijsturen”, zegt Jan.

“Niet wijzen naar externe factoren, maar zelf de oplossing bedenken”.

Nu zijn kinderen Henri en Jeannette aan het stuur zitten, is Jan fulltime bezig met overnames en strategische samenwerkingen. Hij kent de assurantiemarkt als geen ander.

 

De Veldsink Groep is een financieel sterk familiebedrijf, dat inzet op continuïteit voor de lange termijn, met een eigen kantorennet van inmiddels 73 advieskantoren. Kantoren die de local hero willen zijn in hun woonplaats en passen bij het DNA van Veldsink Advies. Andere onderdelen van de Groep zijn de serviceproviders VCN, VCN Connect en VCN HypotheekService, alsmede NBG, de franchiseformule Van Bruggen Adviesgroep en de Arbodienst Assist Verzuim.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Jan Veldsink een erg goed verhaal te vertellen, dus meld je op tijd aan!

Locatie: Postwagen

Adres: Hoofdstraat 53 te Tolbert

Inloop: 16:30 uur. De lezing start om 17.00 uur. De lezing eindigt om ca. 18.00 uur.

 

Inschrijven voor de lezing gaat via een extern kanaal. 

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Terug