Lezing : Uitnodiging EFD lezing 30 september 2020 / Jorrit Vlas/ The Social Selling Company

woensdag 30 september 2020

Geachte EFD lid, 

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste lezing van dit najaar, namelijk op woensdag 30 september 2020.

Onze gastspreker van deze avond is Jorrit Vlas van The Social Selling Company.

Even voorstellen Jorrit Vlas:
Digital Selling Expert bij ‘The Social Selling Company‘, ‘De Commerciële Revolutie‘.
Jorrit heeft zich met zijn team de afgelopen jaren weten te profileren als: Specialist in online B2B commercie door het transformeren van B2B salesteams en commerçanten naar een onderscheidende digitale routine voor toekomstbestendige sales.

Over The Social Selling Company:
Bij The Social Selling Company transformeren ze organisaties met een integrale benadering naar een nieuwe digitale sales routine. De experts van The Social Selling Company voegen een extra element toe: namelijk het realiseren van gedragsverandering. Ze pakken structurele oorzaken aan om zo de basis op orde te brengen. Daarbij leggen ze actief de verbinding tussen sales, marketing en andere afdelingen. Hun streven? Bij elke inzet een blijvende verbetering achterlaten, want hun sessies zijn het leukste moment van de week met de meeste organische groei en toekomstperspectief in commercie. 

Waar zal de lezing overgaan:
B2B-Klanten hebben hun gedrag de afgelopen 5 jaar meer veranderd dan de 25 jaar daarvoor. Ze hebben toegang tot informatie via sociale media en digitale kanalen en gebruiken deze om onderzoek te doen en hun besluitvorming te versterken. Waar de verkoper vroeger een poortwachter van de informatie was heeft de klant tegenwoordig zelf onderzoek gedaan en zijn ze steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden en alternatieven bij een aankoop. Hoe speel jij als commerciële organisatie hier effectief op in?

Om antwoord te geven op deze vraag neemt Jorrit je mee in de wereld van LinkedIn en digitale commercie.

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Jorrit Vlas? Zorg dan dat je erbij bent.

Locatie: De Postwagen

Adres: Hoofdstraat 53 te Tolbert

Inloop: 16:30 uur. De lezing start om 17.00 uur. De lezing eindigt om ca. 18.15 uur. Helaas gaat de reguliere borrel na de lezing niet door in verband met Corona. 

We zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord

Locatie

De Postwagen

Spreker

Jorrit Vlas

Kosten leden

€ 0,-

19 inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug