Lezing : Geannuleerd (Lezing Geert Schaaij / Beursgenoten)

donderdag 26 maart 2020

Geachte EFD lid, 

Hierbij nodigen wij u uit voor de derde lezing van dit jaar, namelijk op donderdag 26 maart 2020.

Onze gastspreker van deze avond is Geert Schaaij: eigenaar van Beursgenoten en bekend van verschillende TV optredens zoals bij Harry Mens.

Even voorstellen Geert Schaaij, Na zijn opleiding aan het Nederlands Instituut Bank en Effectenwezen richt Geert Schaaij in 1986 een eigen vermogensbeheerbedrijf op: Funda Rend Vermogensbeheer. In 2001 is dit bedrijf gefuseerd met International Assets en in 2006 verkocht Geert Schaaij zijn aandelen in het bedrijf.

Met de opbrengsten van de aandelen besloot Schaaij het over een andere boeg te gooien. In plaats van het vermogen van mensen te beheren, wilde hij onafhankelijke adviezen gaan geven. Geert Schaaij startte beleggerscommunity Beursgenoten, een platform waarbij leden een toegang hebben tot beleggingsnieuws en beleggingsanalyses.

Met zijn bedrijf Beursgenoten heeft Geert Schaaij landelijke bekendheid, mede dankzij zijn optredens in verschillende televisieprogramma's. Geert Schaaij wordt in beleggend Nederland gezien als de man van de 'aandelentips' en 'beurspareltjes'.

Schaaij won in 2007 de Gouden Stier als 'Beste Beleggingsexpert' van Nederland. In 2008 won hij nog een Gouden Stier, ditmaal als 'Beste Beursidool' vanwege zijn adviezen over aandelen en beleggingen.

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Geert Schaaij? Zorg dan dat je erbij bent.

Locatie: Restaurant het Goudmeer

Adres: Weperpolder 33A te Oosterwolde

Inloop: 16:30 uur. De lezing start om 17.00 uur. De lezing eindigt om ca. 18.15 uur daarna borrel tot ca. 20.00 uur.

Aanmelden kan via de website van EFD Noord of klik hier.

We zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord

Locatie

Restaurant het Goudmeer te Oosterwolde

Spreker

Geert Schaaij

Kosten leden

€ 0,-

27 inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

80

Terug