Lezing : Lezing Eveline Ruinaard / Kifid

donderdag 06 februari 2020

Geachte EFD lid, 

Hierbij nodigen wij u uit voor de tweede lezing van dit jaar, namelijk op donderdag 6 februari 2020.

Onze gastspreker van deze avond is Eveline Ruinaard: voorzitter Geschillencommissie en tevens directeur van Kifid.

Even voorstellen Eveline Ruinaard, sinds januari 2017 voorzitter Geschillencommissie en tevens directeur van Kifid. Daarvoor was zij werkzaam als directeur Bestuursrechtspraak bij de Raad van State. En zij heeft twintig jaar als rechter en seniorrechter bij drie verschillende rechtbanken gewerkt, laatstelijk als bestuurslid van Rechtbank Arnhem (nu Rechtbank Gelderland).

‘n Kijk in de Kifid-praktijk Eveline Ruinaard wil graag een inkijk geven in de dagelijkse praktijk van het financiële klachteninstituut. Een praktijk waar klachten oplossen via bemiddeling aan belang wint, naast het doen van uitspraken. Jaarlijks behandelt Kifid zo’n 3.000 klachten van consumenten. En in de toekomst komen daar klachten van klein zakelijke ondernemers bij.

Hoe gaat dat in zijn werk? Wat kun je als financiële dienstverlener verwachten, wanneer er een klacht tegen jou is ingediend? En wat kunt u als financiële dienstverlener doen om de klacht zelf op te lossen, zodat een gang naar Kifid kan worden voorkomen?

Daarnaast zal Eveline ingaan op trends en ontwikkelingen in het klachtenbeeld bij Kifid. En zal zij aan de hand van concrete voorbeelden laten zien welke lessen er zijn te leren uit Kifid-uitspraken. Vanzelfsprekend is er ook alle ruimte om uw vragen te beantwoorden.

Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen bij Kifid? En wil je graag leren van klachten in de financiële sector? Of heb je vragen en suggesties voor Kifid? Zorg dan dat je erbij bent op .

Al met al genoeg onderwerpen om een leuke lezing te creëren.

Locatie: Fries Congrescentrum Drachten

Adres: Oprijlaan 3 te Drachten

Inloop: 16:30 uur. De lezing start om 17.00 uur. De lezing eindigt om ca. 18.15 uur daarna borrel tot ca. 20.00 uur.

Aanmelden kan via de website van EFD Noord.

We zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EFD Noord

Locatie

Fries Congrescentrum Drachten

Spreker

Eveline Ruinaard

Kosten leden

€ 0,-

43 inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

80

Terug